semua Kategori

Lembaran Berongga Polikarbonat

Pintu masuk bangunan awning

Masa: 2022-03-07 Hits: 71

Awning pepejal teratas menggunakan plat polimer yang diimport, dengan rintangan angin hiper, anti-karat, rintangan hentaman, anti-penuaan dan ciri-ciri lain.
(1) Transmisi cahaya: ketransmisian cahaya yang baik (88% ketransmisian cahaya), tiada kekuningan, pengabusan dan ketransmisian cahaya yang lemah apabila terdedah kepada cahaya matahari.
(2) Rintangan cuaca: Permukaan mempunyai lapisan perlindungan UV yang tersemperit bersama, yang boleh menghalang resin daripada menguning keletihan yang disebabkan oleh sinaran UV matahari. Lapisan tersemperit bersama permukaan mempunyai daya tarikan kimia ultraviolet
sinaran dan ditukar kepada cahaya yang boleh dilihat. Ia mempunyai kesan penstabilan yang baik pada fotosintesis tumbuhan, dan sesuai untuk melindungi kereta daripada kerosakan UV.
(3) Rintangan hentaman: kekuatan hentaman kepingan polikarbonat adalah 300 kali ganda daripada kaca biasa, 20-30 kali ganda daripada kepingan akrilik, 2 kali ganda daripada kaca terbaja, tanpa risiko patah
Bahaya keretakan, reputasi "kaca tidak boleh pecah" dan "keluli berdering", adalah bahan yang sangat baik untuk kaca kalis peluru.
(4) kalis api: Menurut ujian kebangsaan GB8624-97 adalah kalis api gred B1, tiada titik api, tiada gas toksik.
(5) Ia tidak akan menyebabkan ubah bentuk dan perubahan kualiti lain dalam julat suhu -40 ℃ hingga + 120 ℃.
(6) Ringan: ringan, mudah dibawa dan dipasang.
(7) Kalis bunyi: kesan kalis bunyi yang baik.

gambar sampul

Applikasi apa